18 Şubat 2009 Çarşamba

ZEYNEBIMIZ VE ORGULERI (KIZ COCUKLARI ICIN YELEK, HIRKA)

Nihayet beklenen misafirimiz, zeynebimiz 10 ocak 2009 da dunyaya geldi...darisi tum isteyen ve bekleyen anne adaylarinin basina... zeynebimiz babasinin gulu, abilerinin prensesi, annesininde yillardir yolunu bekledigi melegiydi... Onun gelisiylede hareketli olan hayatimiz iyiden iyiye hareketlendi. once babannemiz sonrasinda anneannemiz yanimizdaydi, gectigimiz pazar anneannemiz de gidince , her saniyemizi yogun yasamaya basladik, ama melegim simdiden annesine yardim etmeye basladi,,, sabahlari abilerini birlikte uyandiriyoruz, kahvaltiyi ve abisinin beslenmesini birlikte hazirliyoruz ... su satirlari bile birlikte yaziyoruz..:)))))

Orgulerim yeterince var desemde anneannesi dayanayip zeynep icin yeni seyler orup getirmis, onlari sizinle paylasmak istedim, ben bayildim umarim sizlerde begenirsiniz... annemede bu vesile ile tesekkur ediyorum ,hersey icin.. iyiki varsin annecigim..
Ayrica kayinvalidemede tesekkur ediyorum bu ozel ve zor gunlerimizde yanimizda oldugu icin... zeynep kayinvalidemin dogumuna gelebildigi ilk torun oldu..